Grnčarin

radionice keramike i grnčarije

zadovoljstvo je u stvaranju

voliš dobru radnu atmosferu?

Pridruži se našim radionicama u Beogradu ili Somboru!  Ako prvi put ulaziš u svet keramike obavezno se prijavi za naredni mesec.

voliš da putuješ?

Ako si u duši istraživac, voleo/la bi kreativan odmor ili radiš online pa želiš da upotpuniš nedelju novim veštinama i da upoznaš Sombor? 4 dana keramike – kreativnog wellnessa te cekaju! Pozovi za više informacija!

mrzi te da izađeš iz kuće?

A nikako da se pokreneš da stvaraš? I za to imamo rešenje! KRAFT BOX NAPRAVI SAM je tvoj  mali atelje spakovan u kutiju, stiže na tvoju adresu!

nikada nisi radio/la sa glinom?

ne brini, sve naše radionice su prilagođene početnicima

redovne radionice

za odrasle, rad u grupi, nedostupno za kupovinu na poklon vaučer

Rad u grupi do 6 osoba. Na radionicama se upoznajemo sa veštinom vrtenja na grnčarskom točku , kao i tehnikama ručne izrade – tehnika glistica, manjih i viših ploča i pomoćnih kalupa) i glaziranjem radova.

Na radionice se dolazi jednom nedeljno u izabranom terminu. Svaki propušteni čas se nadoknađuje tokom istog meseca. Vreme trajanja kursa ne postoji, dolaziš onoliko koliko ti je prijatno i o svemu se dogovaramo.

Prijave su tokom celog meseca za sledeći. Ako ste početnik prijavljujete se za sledeći mesec dakle, a ukoliko želite da krenete sredinom meseca onda se  možete prijaviti za individualnu radionicu pa od sledećeg mesca nastaviti u grupnim. Materijal i pečenje radova je uključeno u cenu.

U ciklusu od mesec dana se ne radi glaziranje, tako  da ukoliko ne nastavljaš idući ciklus dolaziš na dodatni čas za glaziranje.  Potrebno je ispoštovati proces rada te radovi nastali na radionicama nećeš odmah poneti već ćeš sačekati proces koji ćeš naučiti na radionicama.

Plaćanje je na početku ciklusa.

 

radionice za decu 7+

u grupi, do 10 dece, nedostupno za kupovinu na poklon vaučer

Radionice za decu se održavaju u grupama do 10 dece. 

Uzrast dece je od 7+. Deca moraju biti školskog uzrasta i upoznati sa disciplinom na času. Deca rade na grnčarskom točku i tehnikama ručne izrade. Kasnije boje svoje radove bojama za keramiku prilagođene za njihov uzrast.

Prijave su tokom celog meseca za sledeći. Roditelji sa dvoje dece dobijaju popust 20% na drugo dete. Roditelji ostavljaju decu na radionici pa dolaze po njih. Molimo Vas da dođete na vreme po svoje dete.

*Ako Vaše dete dolazi prviput na radionicu molimo Vas da bude u pratnji roditelja. Zadržavamo pravo da ukoliko dete ne ispunjava disciplinske uslove pozovemo roditelje i ne primimo ga na dalje radionice, kako ne bi remetio čas i druge učesnike.

Plaćanje je na početku ciklusa.

individualna radionica

individualni termin (1- 3 osobe)
nedostupno za kupovinu na poklon vaučer

Ovaj tip radionice najčešće pohađaju oni koji žele probni čas, da provere koliko im paše ovaj hobi. 

Na ovakvoj radionici je sve stvar dogovora i polaznik može izabrati koju tehniku želi da proba (vrtenje na točku/glistice/ploče/pomoćni kalupi).

Ova radionica povlači dolazak na još časova kako bi se dovršili radovi. Uglavnom ako ste radili na točku treba uzeti dodatan čas za obradu radova i još jedan dodatan čas za glaziranje radova.

Tada već možeš da izabereš da li želiš da nastaviš u istom tipu radionice, ako ti se dopada edukacija 1 na 1 ili da se prijaviš za redovne radionice u grupi. 

Ova radionica ne podrazumeva glaziranje radova nastalih na radionici.

teambuilding/keramički party

od 4 do 8 osoba, poslovni/porodični/prijatelji

Timbilding se odvija u našem ateljeu do 8 osoba. Ako je veći broj učesnika onda se radionica može održati na vašoj lokaciji. Tehnike koje se rade su ručne tehnike (pinching, glistice, ploče, pomoćni kalupi). Radove koji nastanu na radionicama mi ćemo ispeći tako da radove dobijate naknadno. Ukoliko želite da nakon radionice dobijete radove onda umesto izrade radimo oslikavanje gotove grnčarije. Za ovakav tip događaja Vas molimo da rezervišete na vreme.

ja sam to baš tako htela - diy

u grupi, JEDINA RADIONICA DOSTUPNA ZA KUPOVINU POKLON VAUČERA

Opuštena varijanta radionice koja obuhvata  izradu rada/predmeta ručnim tehnikama (gliste, ploče, pomoćni kalupi). Nakon toga se rad suši kod nas u ateljeu i mi ćemo rad ispeći i glazirati. Nakon obaveštenja da su radovi  pečeni radove preuzimate u roku od 30 dana.

*Na ovoj radionici se ne radi tehnika vrtenja na grnčarskom točku.

OBUKA

dostupno samo u Somboru, trenutno smo na pauzi sa radom

Ukoliko želite ubrzan kurs, postoji mogućnost da se organizuje u Somboru na određeni period. Sama reč ubrzan je diskutabilan jer keramika ne dozvoljava da je neko ubrzava tako da ovo shvatite sa zadrškom. Takođe je potreban izvestan period da savladate tehnike u intervalu gde svi imaju različit tempo.

Na ovoj obuci i dalje  nećete moći da naučite keramiku za mesec dana tako da planirajte da se zaista posvetite vežbanju i finansijskom fijasku ovog skupog hobija. Bićete upoznati sa tehnikama oblikovanja ručnim metodama, vrtenjem na kolu, livenjem i tehnikom glaziranja.  Šta Vam je potrebno da opremite svoj prostor za rad i gde nabaviti ćemo pričati kada prođete sve vežbe.

Očekujte puno rada jer ova struka je kompleksna kao i struka bilo koje delatnosti, a znamo da se advokat ne može postati za mesec dana.

Istraživanje Vašeg ličnog pečata je dodatan zadatak pa budite spremni da ozbiljno shvatite odluku da se bavite keramikom.
SAVET: počnite sa redovnim radionicama da vidite koliko Vam prija keramika i koliko se nalazite u ovoj materiji, pa odlučite  da li da se upustite dublje u nju.  

Preuzimanje gotovoh radova

Po pečenju radova dobijaš sms da su radovi spremni za preuzimanje.

Od tog trenutka rok za preuzimanje je 30 dana.

Radovi se preuzimaju u terminima radionica uz predhodnu najavu.  

Sms-om ćete biti obavešteni samo jednom.

Ako pravite dužu pauzu na radionicama, molimo Vas da nam date do znanja,

 a  radove koje su pečeni u biskvitu takođe preuzmete na isti način.

Nakon 30 dana nismo odgovorni za radove.

ZADRŽAVAMO PRAVO UKIDANJA I POMERANJA TERMINA, SPECIJALNO U TOKU GODIŠNJIH ODMORA

POGLEDAJ RADOVE NAŠIH POLAZNIKA

da li si spremna da napraviš svoje umetničko delo?

Kontaktiraj nas i proveri u kojim terminima možeš zakazati radionicu!